You Go – vejen til det ægte Italien | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

You Go – vejen til det ægte Italien | Grilltips.dk

You Go – vejen til det ægte Italien
Grilltips.dk

You Go udlejer ferieboliger af høj kvalitet i det meste af Italien. Vi er meget opmærksomme på, at ferieboligen lever op til vores høje krav om kvalitet og placering. Der foruden vil vi gerne være med til at videregive de oplevelser i Italien, vi selv holder af. Og her kommer mad og vin ind blandt favoritterne i vores forståelse af Italien.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Maden er vigtig!
Det er ingen lande, der gør så stor en dyd ud af mad, som netop Italien. Derfor vil man med en feriebolig i Italien – for eksempel en feriebolig i Toscana, være helt sikker på store kulinariske oplevelser. Enten på et af de tusindvis af pizzeriaer, der er overalt og hvor pizzaen stadig bages i stenovn, i lokale, rustikke restauranter eller hvis man besøger den lokale slagter – for eksempel slagteren i Panzano – og køber et mørt, velhængt stykke kød til ferieboligens grill.

Grill i Italien
I det hele taget er grill i Italien en beskæftigelse, de fleste hurtigt vil blive familiære med. Der er nemlig ikke noget som at tænde grillen, trække proppen af en god italiensk vin og lade solens D-vitaminer bombardere huden – alt imens man tålmodigt venter på at grillen bliver klar og det møre kød rammer de rødglædende riste.

Det bliver vanedannende
Rejser i Italien er en stærkt vanedannende oplevelse – men en vane, man ikke kan blive ked af. Om man besøger en feriebolig i Toscana, en feriebolig ved Gardasøen eller en feriebolig på Sicilien er stort set ligegyldigt. Man vil altid få en stor oplevelse ud af den lokale mad, der hvor man end befinder sig i Italien. Og så gør det altså en forskel, at den vin man nyder til maden, kommer fra den samme jord, som det man lægger på sin grill. Italien; rejs, spis og bliv glad.

Sikke en udsigt – Book din næste ferie i Toscana og nyd både landskab og mad i fulde drag