Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spareribs-burger med bløde løg

Spareribs-burger med bløde løg
Søren (Grilltips)

Denne opskrift er næsten for nem og åbenlys, men det er først nu vi prøver den af, og den er helt forrygende. Lækre mære ribs i en burger med bløde løg. Det er en skøn kombination der tager kegler ved middagsbordet.




OPSKRIFT (4 pers.)
2.5 kg spareribs
1 dl. Barbecuesauce
8 store løg
4-8 burgerboller (alt efter hvor sultne I er)
1 stor dusk persille
Salt og peber

TILBEREDNING
Du skal tilberede dine spareribs-sider som beskrevet i denne opskrift: BBQ kokkens hemmelighed: Møre ribs på 90 minutter >> 

Husk at grille spareribssiderne færdig med barbecuesauce i 10-15 minutter.

Det er vigtigt at dine spareribs er veltilberedte, så du kan trække benene ud fra kødet. Hvis benene ikke slipper, skæres de fri med en lille kniv så du kun har kødet tilbage. Lad kødet være i større stykker, eller hak det til en slags pulled pork.

Skræl løgene og skær dem i tynde skiver. Steg dem på en pande, med smør, indtil du har en lækker portion bløde løg.

Vask persille og hak den groft.

Rist eller grill burgerbollerne, smør dem med barbecuesauce, læg kødet på underbollen, bløde løg ovenpå og drys til sidste med persille.

Næste artikel

Dette er den seneste opskrift