Inspiration: Vigtigheden af en god nats søvn | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Inspiration: Vigtigheden af en god nats søvn | Grilltips.dk

Inspiration: Vigtigheden af en god nats søvn
Grilltips.dk

Sponsoreret – Der er ingen tvivl om, at nattesøvn og livskvalitet hænger sammen, og at det derfor er utroligt vigtigt at vælge den seng, der passer bedst til kroppens krav og behov. Udvalget er stort, men hvis du vælger en af de store, kendte producenter, kan du hurtigt finde den helt rette seng, og en forbedret livskvalitet.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Stort udvalg og professionel rådgivning
Både i butikken i Aabenraa samt på webshoppen Jacobsenmøbler.dk kan du se et kæmpe udvalg af både box-madrasser, elevations- og kontinentalsenge, samt topmadrasser, puder og sengetøj. Der er altid professionel rådgivning lige ved hånden, og når du har valgt den helt rette seng, bringes den helt hjem til dig med fragtmand. Nemmere bliver det ikke, men hvad skal du vælge?

Behov, behov, behov
I første omgang skal du afdække dine behov? Har du brug for at opholde dig meget i sengen, vil du gerne benytte sengen til at se fjernsyn i, og vil du gerne kunne sidde/ligge og læse længe i sengen? Samtidig skal der tages hensyn til eventuelle skavanker, som kunne være problemer med nakke, ryg eller lænd. Alle disse faktorer er vigtige i valget af den helt rigtige seng.

Måske du så skal vælge en elevationsseng, hvor både hoved-ende og fodende kan hæves og sænkes, eller måske vil du være bedre tjent med en kontinentalseng, hvor liggekomforten, ligeledes er i højsædet, men du ikke har hæve/sænke funktioner? Måske du skal have en koldskum hovedpude, eller hvad med en latex hovedpude? Alt dette skal du snakke med en professionel rådgiver om, inden du beslutter dig, og netop sådan én kan du møde hos Jacobsen Møbler – både online og i butikken.

Boligindretning

Udvalget er stort, men den rette seng er vital for din nattesøvn

Udvalget er stort, men det er de rigtige mærker!
Hos Jacobsen Møbler kan du finde senge og tilbehør fra de helt store producenter som Auping, Tempur, Dunlopillo, Dux og Wonderland. Samtidig kan du finde et hav af lækkert senge-tilbehør, samt naturligvis også lækre sengeborde, sengetøj og -lamper. Du kan læse meget mere om alle disse mærker på Jacobsenmobler.dk, men her er et lille uddrag af, hvad nogle af de store brands står for:

Auping
Auping skaber sengeprodukter med fokus på design, komfort og kvalitet, og alt dette gøres 100% CO2 neutralt fra fabrikken i Holland. Auping er kendt for sin ventilerende spiralnet-bund, der sikrer en luftgennemstrømning på 80% og har flere end 10.000 støttepunkter. Auping er desuden kendt for zoneinddelte madrasser med aftageligt, vaskbart betræk, samt prisvindende unikke senge.

Tempur
Hos Tempur arbejder man med den fænomenet ”Den unikke TEMPUR® følelse”, der betyder at man konstant arbejder med balancen mellem komfort og støtte. Tempur udvikler produkter der er beregnet til nøjagtig at tilpasse og forme sig efter kroppen, absorbere bevægelse og aflaste tryk, hvor man har brug for det. Det er Tempurs mål at du sover dybere, i længere tid hver nat, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Dunlopillo
Hos Dunlopillo udvikler man udelukkende produkter der kan fremstilles bæredygtigt, og man benytter teknikker der ikke belaster miljøet. Dunlopillos naturlatex fremstilles af saften fra gummitræer i FSC godkendte plantager. Her står træerne i op til 100 år, selvom de kun producerer gummisaft nok til produktion i ca. 30 år. Når et træ fældes, erstattes det omgående med et nyt, for at sikre den bæredygtige produktion. Dunlopillos gummiplantager neutraliserer desuden over 90 millioner tons CO2 om året.

Få svar på alle dine spørgsmål
Hvis du søger råd og vejledning til køb af din næste seng, kan du kontakte Jacobsen Møbler her:

Jacobsenmobler.dk
Jacobsen Møbler Aabenraa
Løgumklostervej 145
6200 Aabenraa

Butiksåbningstider:

Mandag – fredag kl. 10:00 – 17:30.
Lørdag 10:00 – 16:00.
Søndag 11:00 – 16:00

E-mail: kundeservice@jacobsenmobler.dk
Tlf: 69 15 62 00