Test: Char-Broil All-Star 120 gasgrill | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Test: Char-Broil All-Star 120 gasgrill | Grilltips.dk

Test: Char-Broil All-Star 120 gasgrill
Grilltips.dk

Når vi skal anmelde eller teste en gasgrill, har vi nogle kriterier at gå ud fra. Brugervenlighed, høj temperatur, nem rengøring og vedligeholdelse. Disse kriterier er vigtige for en god grill, og med den nye Char-Broil All-Star 120 for man det hele

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Både en stationær grill og en bordgrill
Det allerførste der virker smart ved Char-Broil All-Star 120 er at den kan konverteres fra en selvstændigt stående grill, til en bordgrill, ovenikøbet uden brug af værktøj. Dette gør den ideel til at have med på camping eller i sommerhuset, og selvom den ikke står på stativet, virker den stabil og solid.

Tru-Infrared – en spørgsmål om religion
Grillen har patenteret infrarød grillsystem, hvilket i al sin enkelthed går ud på, at en stålplade med masser af små huller, skiller brænderne fra risten. Dette betyder at man undgår opflamning når man steger kød med fedt på, og det betyder også en det næsten er umuligt at starte en fedtbrand i denne type grill. (manglende rengøring skal nok gøre det, men ved ordentlig vedligeholdelse er fedtbrand stort set ikke en risiko) Samtidig giver Tru-Infrared metoden en skøn grillsmag til kødet, så det virker og det er godkendt!

Fornuftig grillområde og smarte borde
Grillområdet er på 45cm (ø) hvilket er fint til en familie på 4 personer, og dertil kommer, at låget er højt, at der er plads til både steg og fjerkræ i grillen. Sidebordene har kroge til værktøj og viskestykker, og det er godt tænkt, at placere disse kroge på begge sideborde. Bordene kan foldes ned alt efter pladsbehov, hvilket også er godt tænkt.

Kan den blive varm?
Det er igennem årene været en del snak om at Thu Infrared ikke kunne blive varm nok, men det er ikke tilfældet her. Grillen nåede fint op, lige under 300 grader på ca. 15 minutter. Det er ofte regulatoren der er problemet hvis en gasgrill ikke kan blive varm nok. Når vi køber nu gasgrill, udskifter vi ofte regulatoren med en ”bedre” købt i et byggemarked eller en campingbutik.

Rengøring og vedligeholdelse
Grillen har en nem udtræk til fedt/dryp bakken for forsiden, så man ikke behøver at skule om bagved for at tømme den, og dét er altså smart. Samtidig er både rist og Tru-Infrared plade nem at tage op og rengøre med den medfølgende stålbørste.

Hvad koster den?
Prisen svinger en del, da der er mange butikker der holder udsalg og tilbud hen over sommeren, så følg med på nettet og hos store salgssteder som Bilka, for den bedste pris på grillen, der helt sikker lever op til sin udsalgspris, og vil holde mange år, hvis den passes og vedligeholdes ordentligt.

Se dagsprisen på Char-Broil Gasgrill hos Bilka >>

Gasgrill fra Char-Broil

Vi har testet Char Broil All Star Gasgrill