Den personlige grillrist – gaven til manden | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Den personlige grillrist – gaven til manden | Grilltips.dk

STAAL BBQ – Den personlige grillrist
Grilltips.dk

Det danske firma STAAL BBQ har lanceret en service, hvor du kan bestille din helt personlige grillrist. Risten kan laves med logo, navn eller mønstre, helt efter dit eget ønske, og resultatet bliver mega sejt.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

5, 6 og 10 mm sort stål
STAAL BBQ producerer både bålsteder, pejse og design-grillriste i den bedste kvalitet. Grillriste laves af sort stål i tykkelser efter eget ønske, uanset om du ønsker en 5 mm rist eller helt op til 10mm rist. Grundet til at man ikke benytter rustfrit stål, er at rustfrit stål kan afgive gifte stoffer ved høj temperatur, og dét ønsker man ikke når vi taler grillristen

Gaven til manden der har alt
Her på grilltips.dk blev vi så vilde med ideen, at vi omgående bestilte en rist til vores Napoleon gasgrill. Det specielle ved denne grill, er at risten er bølget, men det var intet problem for STAAL BBQ. De lavede den sejeste grillrist med både grilltips.dk logo og bølger, så risten passer perfekt i vores grill.

Den skal lige gøres klar
Før risten tages i brug, skal den vaskes med vand og sæbe, hvorefter den skal en tur i grillen ved 180 grader. Her skal den pensles med olie, af flere omgange, indtil stålet er mættet. Herefter skal risten bare smøres med olie, efter brug, så holder den i mange år.

Alternative anvendelsesmuligheder
Ud over grillrist, tænker vi at den også kan bruges som ”kogeblus” forstået på den måde, at en del af risten udformes som en kogeplade, så man kan have en gryde stående på risten, mens man griller på resten af risten. Man kunne også forestille sig, at man lavede et hul til en kulbakke eller et røgekar. Mulighederne er uendelige, og du kan stort set få det som du vil.

Vi anbefaler
Vi er vilde med ideen om den ”personlige” grillrist, og giver vores varmeste anbefalinger til STAAL BBQ. Kig forbi deres Facebookside og tag en snak med dem om mulighederne for at bestille netop din drømme-grillrist. Personlig grillrist fra STAAL BBQ >>