Kulgrill: SILO-Design, praktisk på farten | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kulgrill: SILO-Design, praktisk på farten | Grilltips.dk

Test: SILO-Design – En praktisk løsning på farten
Grilltips.dk

Der er langt mellem nye designs, når det kommer til kulgrill. I mange år har markedet været præget af amerikanske grills, og det er blevet væsentlig større med årene. I dag kan man købe en kulgrill, der er større end en lille bil, men det er langt fra alle der har lyst, eller plads, til en kæmpe stor, stationær grill.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Dansk design og kvalitet
Der er kommet en helt ny dreng i klassen, og han hedder SILO-Design. Bag konceptet står designeren Tue T. Elskær og producenten Thomas Larner. Sammen har de sat sig for at revolutionere grillen, som vi kender den, og første skud på stammen er SILO-Design grillen, som er fremstillet i flere størrelser. Læs mere om drengene bag her >>

Testen – Nem og hurtig optænding
Grillen var fint emballeret, og den var nem at pakke ud. Der er ikke mange løsdele, så grillen var omgående klar til brug. Jeg tændte op med en stor håndfuld briketter, ca. 25% af hvad jeg plejer at bruge hvis jeg vil lave grillspyd på min kulgrill, og kullene var hurtigt klar til brug i kurven i midten af grillen.

Inden testen startede havde jeg marineret nogle stykker kyllingefilet i olie, citron, spidskommen, hvidløg, salt og peber, samt snittet lidt løg og champignon. Disse blev fordelt på de medfølgende spyd.

Dét var hurtigt….
Da jeg satte spyddene over, blev jeg overrasket over hvor hurtigt det gik, før de skulle vendes første gang. Da spyddene hænger tæt på kullene, bliver de hurtigt tilberedt, uden at brænde på, da varmen stiger op, og maden dermed bliver tilberedt på strålevarmen. Efter få minutter (ca. 10) havde jeg de første 6 spyd klar, og kunne sætte 6 spyd mere over. Dét var hurtigt, nemt og lige til at gå til. På den medfølgende top-plade ristede jeg samtidigt halve peberfrugter smurt med krydderolie samt hvidløgsflute i skiver. I løbet af ingen tid, havde jeg mad til hele familien, og mens vi satte yderligere et par spyd over, begyndte vi at spise.

En super grill på farten
Ud over at se godt ud, er SILO-Design grillen også en såkaldt ”samtale-grill”, da den nemt kan stå på et havebord, ved campingvognen eller på båden, mens maden tilberedes. Bunden er isoleret fra kulkurven, så underlaget overhovedet ikke bliver varmt. Dette gør også grillen ideel til en picnic, en tur i skoven eller på stranden. Da grillen samtidig er meget hurtig at grille på, er det bedst at man er ved den, hele tiden, og så kan man jo lige så godt knappe en pilsner op, eller snuppe et glas god rødvin, mens man sidder rundt om grillen og hygger sig.

Kort forberedelse – lang nydelse
SILO-Design grillen er en meget alsidig og robust grill, der er nem at have med sig, nem at rengøre, og hvis man forberede sine spyd hjemmefra, er den en drøm at arbejde med, når sulten melder sig. Kig forbi SILO-Design og se de mange muligheder for størrelse, farve og funktionalitet der er at vælge imellem, dét vil jeg anbefale dig at gøre. Se udvalget af SILO-Design kulgrill her >>

Kulgrill fra SILO Design

SILO-Design kulgrill er både nem at tænde op, og nem at tilberede mad på