Udekøkken og overdækket hyggekrog fra PLUS | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Udekøkken og overdækket hyggekrog fra PLUS | Grilltips.dk

Udekøkken og overdækket hyggekrog fra PLUS
Grilltips.dk

Jeg har i mange år ønsket mig at få mit grillkøkken overdækket, men prisen har været en udfordring. Flere gange har jeg undersøgt hvad det ville koste at overdække mig grill-køkken, og priserne har varieret fra Kr. 25.000,- til over kr. 50.000,-, men så faldt jeg over produkterne fra PLUS, så blev det pludselig overskueligt.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Fandt systemet hos Davidsen
Jeg var i byggemarkedet Davidsen for at kigge på havemøbler, og så en udstilling fra PLUS. Det var en simpel løsning til overdækning af en terrasse, og jeg blev med det samme nysgerrig. Jeg forhørte mig om priserne, og blev meget positivt overrasket. Jeg ville kunne overdække mit grillkøkken for under kr. 15.000,-, og så var det oven i købet med nogle super flotte elementer, der var nemme at samle og montere

Udekøkken og grillkøkken fra PLUS

Mit overdækkede grillkøkken med materialer fra PLUS og Davidsen

 

Komposit er et lækkert materiale
Elementerne bestod af komposit brædder, der sættes i en ramme, der passer i målene samt komposit stolper med en metalkerne. Stolperne er nemme at tilpasse i længden da kernen kan tages ud, og stolpe fødderne var nemme at støbe fast. Med andre ord, var materialerne nemme at arbejde med, og resultatet blev hurtig super fint. Det tog ca. 3 dage at opsætte hele underdelen med sider, stolper og glas osv., hvorefter turen kom til overdækningen. Se mere om PLUS produkterne på Davidsenshop.dk, bare skriv PLUS i søgefeltet >>

Udekøkken grillkøkken

Her er vinduet monteret på kompositstolpen, nemt og sikkert

 

Overdækningen kommer ikke fra PLUS
Plus laver ikke selve tagkonstruktionen, men jeg gik i det lokale byggemarked og gav dem specifikationerne. Herefter beregnede de hvad der skulle bruges at overliggere, plastiktag, skruer osv., hvorefter det hele blev leveret til min indkørsel ugen efter. Det tog ca, en uge at anlægge taget, og det var lidt mere besværligt, men med hjælp fra en god ven, der vidste lidt om tømrerarbejde løste vi opgaven, med et meget flot resultat.

Udekøkken og grill køkken

Nu står mine grills og mit grej i tørvejr året rundt

 

Skal der hul i taget?
Da jeg både har en Napoleon LEX485 gasgrill, en Weber One Touch Gold kulgrill og en Morsø Forno udeovn, måtte jeg tage hensyn til varmeudviklingen fra de forskellige grills. Gasgrill og kulgrill kunne begge stå under taget, mens jeg måtte indregne et hul i taget til min Morsø Forno, da røgen fra skorstenen nemt kommer op over 600 grader, hvilket ville smelte taget på ingen tid. Det er dog blevet en helt vildt lækker detalje, at der er åbent over Fornoen, mens resten af grill køkkenet er overdækket og i tørvejr.

Overdækket udekøkken grill

Her er hullet i taget, til den varme røg fra min Morsø Forno

 

De sidste detaljer
Til sidst kom prikken over i’et med lidt lækre møbler af traller. Et bord, samt et par løse traller til at dekorere på væggen, og mit drømme-udekøkken var en realitet. Den samlede pris på alle materialer løb op i kr. 15.550,- og det tog ca. 14 dage at få det hele på plads, da jeg skulle passe et fuldtidsjob ved siden af. Ellers ville man nok kunne have bygget udekøkkenet på 3-4 dage.

Udekøkken og havemøbler

Smart bord udført i traller, med fire basic havestole fra Davidsenshop.dk