Pølsehorn i grill - Perfekt til madpakken | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pølsehorn i grill - Perfekt til madpakken | Grilltips.dk

Video: Pølsehorn i grill – Perfekt til madpakken
Grilltips.dk

Pølsehorn i grill er en perfekt snack til madpakken, eller som et lille mellemmåltid på farten. De er nemme at tilberede i grillen, og du kan tilsætte barbecuesauce eller andre lækre dressinger til dit pølsehornet før det sættes i grillen.

OPSKRIFT (4-6 pers)
Se opskriften på dejen her >>

Jeg bruger pølsehorn til mange forskellige lejligheder. Hvis du har god tid, kan du starte med at vikle et stykke bacon rundt om hver pølse, og grille dem til bacon er sprød. Herefter lader du pølserne køle, og så bager du dem ind i dejen, eventuelt med en smule barbecuesauce, og krydre toppen med en pensling af 1 spsk. ketchup og en tsk. olivenolie, drys eventuelt med friskkværnet peber eller lidt groft salt.

På denne måde kan du selv eksperimenterer med pølsehorn, og frembringe noget der både smager fantastisk og overrasker dem du inviterer på pølsehorn. Husk at du kan lave denne opskrift på både kulgrill og gasgrill. Hvis din grill har en ekstra hylde, kan du blot lægge bagepapir på hylden, og hvis den ikke har en hylde, ville jeg benytte en kold bagesten som sættes i grillen, med de rå pølsehorn på. Læg evt. bagepapir på bagestenen, så svines stenen ikke til af barbecuesauce eller hvad du nu har puttet i pølsehornet.