Husqvarna 540i XP – Vild el-kædesav | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Husqvarna 540i XP – Vild el-kædesav | Grilltips.dk

Husqvarna 540i XP – Vild el-kædesav
Grilltips.dk

Normalt forbinder man en kædesav eller motorsav med en benzindrevet maskine, men hos Husqvarna er de langt fremme med batteri-teknologien. De har nu skabt dette monster af en kædesav, og vi har testet den.

Samme effekt som en 40cc benzin
Selvom det lyder af mindre, når man siger batterikædesav, så kan du godt tro om når det kommer til Husqvarna 540i XP saven. Med et nyt og meget kraftfuldt batteri, og en super stærk motor, skærer den sig nemt igennem små og mellemstore træer, og den gør det uden vanskeligheder. Det er ganske imponerende. Batterisaven har samme effekt som en 40cc benzindrevet kædesav.

Vi havde et par træer…
I vores have havde vi et stort blommetræ og et mindre grantræ, og begge skule fældes. Det lykkedes os at fælde begge træer på én opladning, hvilket betød at vi kunne gøre opgaven helt færdig uden at skulle holde lade-pause. Vi trimmede de største grene af træerne, så de indre, og til sidst fældede vi begge træer, og skar dem op så de kunne køres væk på vores trailer.

Ingen tvivl om kraft-overskuddet
Når man sætter batteriet i saven, og starter med at save, er man ikke i tvivl. Her er en sav der vil noget. Motoren er utroligt kraftig, og det mærkes tydeligt.

Kraftig tech-maskine
Husqvarna 540i XP er designet til professionelt orienterede brugere, som ønsker en let sav med høj ydeevne. 540i har alle fordelene ved en batteridreven sav uden at gå på kompromis med skærevnen. Den integrerede connect gør det nemt at holde sig opdateret om brug, service historik og senest kendte lokation i Husqvarna Fleet Services™ app’en. Læs meget mere om Husqvarna 540i XP batteri kædesaven her >>