Vores nye ven I haven – Husqvarna Automower 415x | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vores nye ven I haven – Husqvarna Automower 415x | Grilltips.dk

Vores nye ven I haven – Husqvarna Automower 415x
Grilltips.dk

Da vi ikke selv har overskud til at slå græs, har vi for flere år siden besluttet at anskaffe en robotplæneklipper, og valgte faldt på Husqvarna, og dét har vi ikke fortrudt.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Nu tænker vi slet ikke over græsslåning mere, men vi opgraderer alligevel
Efter Sørens ulykke i sommeren 2017 har mange ting ændret sig, og ikke mindst vores behov for at gøre visse ting nemmere i vores hverdag. Derfor besluttede vi, allerede den gang, at anskaffe en robotplæneklipper, og valget faldt på Husqvarna 315x som nu i 2 år har udført plæneklipning med stor præcision og kvalitet. Da den nye Husqvarna model 415x blev annonceret i slutningen af 2020 besluttede vi at vi bare MÅTTE opgraderer til den nyeste model.

415x var et godt valg
Vores plæne har diverse små hældninger, der er en trampolin og en sauna og flere små bede, samt en forhave omme på den modsatte side af huset, så det kræver en intelligent robotplæneklipper at arbejde i vores have. 415x gik i gang uden tøven, og vi har ikke haft nævneværdige udfordringer siden opstarten o foråret. Robotten slår bare, og gør det helt fantastisk godt. Kvaliteten af maskinen er blevet opgraderes, så den nu tåler afvaskning med vand, og eventuelt højtryksrenser over det hele. Der er lavet flere små justeringer til designet, hjulene og skjoldet, og alt i alt er 415x bare en suveræn maskine til jobbet.

Automower® Connect – dét er altså bare blær!
Husqvarnas forbindelses software mellem smartphone og robot hedder Automower® Connect, hvilket giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, du kan ændre klippetider, klippehøjde og benytte vejrtimere. Du kan tjekke og justere diverse andre indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri i realtime, dét er både smart og betryggende.

GPS-assisteret navigation og automatisk opdatering
Tidligere skulle man til en forhandler for at få robotten software opdateret, men dette klarer 415x selv, via Internettet.

Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Robotten registrerer derefter selv, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat. Det fungerer rigtig godt, efter et par klipninger, da robotten lige skal kortlægge have først, så man skal ikke panikke, hvis plænen først er helt perfekt klippet efter et par dage.

Masser af lækre features og funktioner
Ud over de ovennævnte features er Husqvarna 415x spækket med lækre detaljer som led forlygter, løfte- og tiltsensorer, tyverisikring, ultra lavt støjniveau og naturligvis den smarte Automower® Connect App

Husqvarna Robot

Husqvarna 415X betjeningspanel. Det er super intuitivt og nemt at benytte, hvis man ikke har App