Wok og paella over gas - Fra Outdoorcooking | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Wok og paella over gas - Fra Outdoorcooking | Grilltips.dk

Wok og paella over gas – Fra Outdoorcooking.dk
Grilltips.dk

Det kan være svært at få plads til en stor wok, eller en paellapande i grillen, så derfor tilberede dette ofte over et separat gasblus eller over et bål. På bålet er temperaturen svær at styre, derfor er Outdoorcooking.dks nye gasblus altså bare genial! Her får du den helt perfekte varme, så dine tilberedninger bliver perfekte, selvom du ikke er grill eller madekspert

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Grej med gods i
Da jeg modtog pakken med mit nye gasblus, kunne jeg med det samme mærke at der var gods i grejet, pakken vejede nemlig over 25 kg. Da jeg fik pakket den op, var alle dele meget sirligt indpakket, så både blus og pander kunne tåle en tur med fragtmand.

Pander i rustfrit stål og ren stål
Jeg havde valgt to typer pander, da man både kan købe pander af rent stål, og pander af rustfrit stål. Jeg ville teste forskellen på de to typer pander, og fandt hurtigt ud af, at panden af rustfrit stål var nemmest at holde. Panden af stål, skal først “imprægneres” med madolie, hvilket er en længere process, men så er den også klar til brug, og burde ikke ruste. Panden af rustfrit stål skulle blot vaskes af, så var den klar til brug. Begge pander fungerede perfekt, så jeg tror at det er et temperaments-spørgsmål. Se hele udvalget af blus og pander på outdoorcooking.dk >>

gasblus til wok og paella hos grilltips.dk

Her tilbereder jeg er hurtig thai-ret med mit nye blus fra outdoorcooking.dk

 

Blusset er ikke vindfølsomt
Blusset er udstyret med en smart ring, der gør at vinden ikke kan blæse blusset ud, og dét er altså genialt, når man tænker på at blusset kan tages med overalt, og derfor nemt kan blive udsat for blæst. Blusset har tilmed den fordel, at det ikke brænder sindsygt varmt, og dermed gør madlavning svær, men der afgives lige præcist den korrekte mængde gas, selv på fuld styrke, ar panden bliver varm, meget varm, men ikke overophedes og dermed gør madlavningen umulig, det er godt tænkt og udviklet.

Lækre retter over gasblus
Efter at have taget mit nye grej i brug, får jeg lavet mange flere forskellige retter, som jeg ellers ikke ville have lavet på min grill. Jeg laver asiatisk mad (wok), Paella, Risotto, Chili con Carne og alle andre “gryderetter” der tidligere var lidt besværlige at tilberede i en grill. Grejet fungerer upåklageligt, og kvaliteten er i top, hvilket er et must for en madglad grill entusiast som Jeg.