Lækkert grej til vin-enthusiasten - gaveideer | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Lækkert grej til vin-enthusiasten - gaveideer | Grilltips.dk

Lækkert grej til vin-enthusiasten
Grilltips.dk

På grilltips.dk elsker vi grej og udstyr til grillkøkkenet og madlavning. Vi samarbejder blandt andre med wineandbarrels.com der er verdensmestre i udstyr til vin enthusiasten og vinkælderen. Her er lidt inspiration til nyt lækkert grej i vinkælderen fra wineandbarrels.com.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Øno-box proptrækker med træhåndtag
Denne proptrækker er ganske enkelt fremragende, den er smuk at se på og den virker som en drøm. Det er pludselig blevet meget sjovere at åbne en flaske vin, og så ser det barndgodt ud når man gør det. Den har sågar integreret folieskærer og der følger en ekstra spiral med. Det hele er pakket i en fin æske, hvor proptrækkeren og spiral ligger godt beskyttet. En rigtig “Herregave”.
Pris Kr. 799,-
Læs mere om proptrækkeren her >>

Champagnesabel FARAZ håndlavet
Hvis champagnen skal åbnes med manér, skal den sables. Det er slet ikke så svært som det ser ud, og det giver et festeligt indslag hver eneste gang en flaske skal sables. Her er en utroligt flot, håndlavet champagnesabel i en lækker træ-æske. Sablen er at betrakte som “køkkenredskab” og kræver derfor ikke blank-våven-tilladelse. Sværdlængde 39 cm. Total længde med håndtag 53 cm.
Pris Kr. 799,-
Læs mere om champagnesablen her >>

champagnesabel grilltips.dk

Glasholder til 18 vinglas – udført i rustfrit stål og krom.
En glasholder har flere funktioner, og jeg bruger min til både vinsmagning, gæster og til opvasken bagefter. Glasholderen er smuk og dekorativ, men kan sagtens skilles ad og gemmes væk, hvis man ikke vil have den stående fremme fra selskab til selskab. Der er plads til mange glas, og den er ideel til en middag, hvor der ikke er plads til alle glas på bordet på én gang. Jeg benytter også min glasholder til opvasken, så glassene kan hænge og tørre efter opvask. Højde 33 cm. Diameter 41 cm.
Pris Kr. 699,-
Læs mere om glasholderen her >>

Glasholder grilltips.dk

Video af proptrækker fra Øno-box

 

Tags