Baconmajs med honningglace i grill | Grilltips.dk
Når sommeren nærmer sig, bugner supermarkederne og grønthandlerne af friske majskolber, og disse egner sig fremragende til grill. Her har vi viklet majskolber i bacon og penslet dem med marinade. Krydr efter din egen smag, og så har du et fantastisk tilbehør til maden fra grillen.
OPSKRIFT (3-4 pers.)
4 store majskolber
3 spsk. Akaciehonning eller ahornsirup
1 tks. Grov sennep eller dijonsennep
1 knsp. Cayennepeber
1 knsp. Paprika, gerne røget paprika
8 skiver bacon
Tandstikker
TILBEREDNING
Pil blade og tråde af majskolberne, skyl dem i koldt vand og trim stokken i bunden af.
Vikl to skiver god bacon om hver majskolbe, og hold bacon fast med en tandstik.
Bland honning (sirup), sennep og krydderier sammen, og pensl majskolberne.
Grill majskolberne over direkte varme (200-230 grader) til baconen er gylden, en pensl hver gang de vendes.
Server majskolberne til bøffer, steg eller koteletter.