Rotisseri og rotisserikurv fra Napoleon – Super grej! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Rotisseri og rotisserikurv fra Napoleon – Super grej! | Grilltips.dk

Rotisseri og rotisserikurv fra Napoleon – Super grej!
Grilltips.dk

Normalt er jeg ikke tilhænger af at skulle bruge alt for meget tilbehør til min grill for at kunne lave lækker mad, men fra tid til anden er der bare noget grej som bliver uundværeligt, og sådan har jeg det med mit rotisseri og min rotisserikurv.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Lige siden jeg begyndt at bruge mit nye rotisseri og senere også fik rotisserikurven fra Napoleon har jeg været fuldstændigt solgt. Det er altså grej i verdensklasse, der leverer perfekte resultater hver gang, og som virker både robust og gennemført i valget af materialer og i funktionalitet. Mit gamle grej kan slet ikke følge med her.

Napoleon Rotisseri
Mit gamle rotisseri larmer pænt meget, og motoren har svært ved at holde et stabilt tempo, specielt hvis stegen eller kyllingen ikke sidder helt perfekt i balance, hvilket stort set er umuligt. Når jeg bruger mit nye Napoleon rotisseri medfølger der en smart modvægt, der monteres på stangen, og bruges til at udligne enhver ubalance. På den måde belastes motoren ikke unødvendigt, og det hele kører som smurt. Desuden er det nye rotisseri fuldstændigt lydløst, hvilket bare er lækkert, når man sidder ved grillen og hygger, mens stegen eller kyllingen snurre i grillen.

Napoleon Rotisserikurv
Jeg har i flere år haft en rotisserikurv, og har jævnligt brugt den. Dog har jeg irriteret mig over hullerne i kurven, der tit fik maden til at sidde fast, og som havde svært ved at lade fedtet dryppe ud. Jeg havde også svært var at få, f.eks. chunks af svinekam, til at blive helt sprød i min gamle rotisserikurv. Rengøringen var heller ikke særlig nem på grund af de forholdsvist små huller i kurven. Læs om Napoleon rotisseri her >>

Så fik jeg en Napoleon rotisserikurv og så skete der noget. Kurven har for det første en rigtig fin størrelse. Hullerne er større end jeg er vandt til, hvilket helt sikkert er med at, maden i kurven nemmere bliver sprød, og så er den supernem at rengøre. Nu kan jeg lave flæskesvær, stegt flæsk, svinekams-chunks og sprøde små kartofler uden problemer, og det bliver et super resultat hver eneste gang. Læs mere om kurven her >>

Det er ikke tit det sker
“Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men udelukkende min begejstring over et par produkter som jeg mener fortjener at blive anbefalet og omtalt. Det er sjældent at jeg bare går helt i selvsving over grillprodukter, da jeg efterhånden har prøvet dem alle, men her er altså to produkter som fortjener omtale!” Søren Lyng, Grilltips.dk