Laguiole – en stolt fransk tradition | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Laguiole – en stolt fransk tradition | Grilltips.dk

Laguiole – en stolt fransk tradition
Grilltips.dk

Hvis man går op i vin, og går op I hvordan man serverer den, er en rigtig god proptrækker vital. Det franske mærke Laguiole er blandt verdens fineste. Det høj, høj kvalitet, og finish er i verdensklasse. En Laguiole proptrækker øger kvaliteten af en god vinservering.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Oprindeligt en foldekniv
Oprindeligt startede Laguiole med at være en foldekniv til børn, håndlavet af træskærere i Frankrig, i og omkring byerne Thiers og Laguiole. Allerede den gang var der tale om træskærerarbejde i høj kvalitet, og det blev bemærket i hele Frankrig. Knivene blev hurtigt det foretrukne værktøj for bønderne i området, og herefter blev den udbredt til hele landet. Laguiole er ikke et firma eller et bestemt brand, men blot en bekræftelse af, at produktet kommer fra Laguiole, derfor kan man købe Laguiole produkter i mange prisklasser.

Når vinen skal “serveres”
Frankrig er ”vinens land” og derfor er det også helt naturligt, at én af verdens bedste proptrækkere stemmer netop herfra. Håndlavet af udvalgte træsorter eller horn og med en finish der ikke er til at tage fejl af. Se udvalget af proptrækkere fra Laguiole hos wineandbarrels.com >>

Bestik, knive og foldeknive
Laguiole kan også være knive, bestik eller lommeknive, og udvalget vokser år for år. Det ér bare flottere at serverer en god bøf, med et ordentligt sæt steakbestik, og det højner hele oplevelsen når bestikket tager sig godt ud. Du kan se en del af sortimentet af Laguiole hos vores venner fra wineandbarrels.com, ved at klikke på linket ovenfor.