Fars Dag - Gaveideer fra Wineandbarrels.com | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Fars Dag - Gaveideer fra Wineandbarrels.com | Grilltips.dk

Fars Dag – Gaveideer fra Wineandbarrels.com
Grilltips.dk

Fars Dag nærmer sig, og du skal finde den perfekte gave til far. Grilltips.dk samarbejder med Wineandbarrels.com og her finder du masser af lækre gaver til Fars Dag. Måske nogle lækre glas, en flot flaskekøler eller måske den ultimative gave til manden der har alt, en champagnesabel.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Fantastiske glas
Vi har i mange år, samarbejde med Wineandbarrels.com om vintilbehør, glas og vinkøleskabe, og hvert år er sortimentet vokset. Når vi på Grilltips.dk afholder vinsmagning benytter vi glas fra Lucaris, da de er både smukke og samtidig stærke, grundet indholdet af titanium i glasset. Du kan se flere af de lækre glas fra Lucaris her >> Disse glas er både elegante i udformningen, stærke nok til at tåle opvaskemaskine, og så der de super flotte på et veldækket bord.

Lad far imponere
Når sommeren står på sit højeste, og familien er samlet til en hyggelig komsammen, skal der bobler på bordet, og det sér altså bare godt ud, når flasken åbnes med en sabel. Det er en gammel, fransk tradition, der blev indført af Napoleons soldater, efter den franske revolution, hvor soldaterne besøgte mange af de fine aristokratiske huse, og her imponerede med deres evner med en sabel. Lær far at åbne champagne med en sabel, og han er festens midtpunkt. Se udvalget af champagne-sabler til Fars Dag her >> 

Hos Wineandbarrels.com finder du i det hele taget alt til vin og du kan helt sikkert finde en gave til din far, blandt de mange spændende produkter i webshoppen. Kig ind til wineandbarrels.com og find den perfekte gave til far på Fars Dag.