Gulerødder med baconwrap | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Gulerødder med baconwrap | Grilltips.dk

Gulerødder med baconwrap
Grilltips.dk

Endnu en klassiker ved grillen. Denne ret eller tilbehør, kan spises som en snack eller bruges til alle kødretter fra grillen. Det er en nem og simpel opskrift, men den smager helt forrygende.

OPSKRIFT

  • 10-12 gulerødder (med top hvis du kan få det)
  • 10-12 skiver god bacon
  • 1 dl. Hakket persille
  • Olivenolie eller smeltet smør
  • Salt, peber og eventuelt barbecue krydderi eller løgpulver

TILBEREDNING

Hvis du kan få friske gulerødder med top, kan du med fordel lade de sidste 10 cm af toppen blive siddende på gulerødderne, det ser godt ud når du serverer dem. Ellers snit toppen af gulerødderne og skrup dem, lad være at skrælle dem.

Vikl et stykke bacon om hver gulerod, læg dem i et ildfast fad, og pensl med olivenolie eller smeltet smør. Krydr med salt og peber, eller med dine favorit-grillkrydderier.

Tænd grillen på indirekte varme (200-230 grader) og bag gulerødderne i 20-30 minutter, eller indtil bacon ser sprød ud.

Tag fadet af grillen og lad det hvile i et par minutter fr du drysser med persille og serverer gulerødderne som en snack eller sammen med grillretter med okse, kalve eller svinekød. Prøv eventuelt at servere dem sammen med vores skønne opskrift med Heinz-koteletter med chili og hvidløg.