Selvforsynende med et drivhus | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Selvforsynende med et drivhus | Grilltips.dk

Selvforsynende med et drivhus
Grilltips.dk

Den danske sommer kan være lunefuld, og derfor er drivhuse i de danske villahaver ikke et særsyn længere. Med dit eget drivhus kan du blive selvforsynende af grønsager, oven i købet økologiske grønsager, som du ved hvor kommer fra og hvad indeholder. Det giver en ekstra tryghed.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Sponsoreret indlæg. Grilltips.dk samarbejder med Davidsenshop.dk om at omtale og anmelde en stribe nye drivhuse fra både deres eget mærke Elmholm, samt fra store etablerede mærker som Juliana og Halls.

Den danske sommer kan være meget lunefuld, og jeg kan dårligt nok tælle alle de somre hvor mine tomater er blevet kedeligt, eller sprækker på grund af for meget regn, eller mine agurker er rådnet, da jeg indtil nu har forsøgt at dyrke mine egne grønsager uden et drivhus. Nu skal det være slut!

Det er en investering i din sundhed
Hvis du er typen, lige som mig, der bruger en formue på lækre grønsager, salater og krydderurter i supermarkedet, og er du typen der elsker friske råvarer, er det drivhus vejen frem. Med et drivhus kan du selv vælge hvad der skal plantes, du er sikker på at grønsagerne er behandlet ordentligt uden sprøjtemidler og at de er dyrket forsvarligt. Samtidig får du mulighed for at følge planterne fra jord til bord, hvilket er med til at højne nydelsen ved at spise dem bagefter.

En investering i haven
Et drivhus kan have mange størrelser og udformninger, og du skal gøre op med dig selv, hvad der er nødvendigt, og hvor meget plads et drivhus må optage. Jo større drivhus, jo flere planter bliver der også at passe, hvis du udnytter det optimalt, og derfor kan du måske klare dig med mindre end du troede.

Elmholm drivhuse er et rigtig spændende mærke, da de har samme kvalitet som de store etablerede mærker, men er importeret at Davidsenshop.dk direkte fra producenten, og dermed kan sælges billigere. Du kan se det store udvalg af lækre drivhuse på davidsenshop.dk

Saml selv, det er ingen sag
Når du køber drivhuset på davidsenshop.dk bliver det ofte afsendt samme eller næste dag, og i løbet af få dage kan du samle drivhuset. Der medfølger udførlige instruktioner der gør det både nemt og overskueligt at samle drivhuset i løbet af en dag eller to, alt efter størrelsen.

Drivhuse til god pris

Her er et af de lækre drivhuse fra Elmhold opsat i en have