Indlæg | Grilltips.dk - Part 39
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 39

Kernetemperatur og stegetemperatur: And, kylling og kalkun

26. februar 2015 |

Når du griller fjerkræ, er der nogle specielle regler der gælder. I modsætning til oksekød, skal fjerkræ altid gennemsteges for at slå skadelige og farlige bakterier ihjel.Det bedste trick er at bruge et stegetermometer. Den rette kernetemperaturen på kylling og … LÆS MERE

Marineret Skinkemignon med Butternut Squash og salat

25. februar 2015 |

Skinkemignon er et meget overset stykke svinekød, som er perfekt til marinering og til grillen. Det bliver saftigt og smager rigtig godt. Her er opskriften på marineret skinkemignon

OPSKRIFT (4 pers) 2-3 Skinkemignon (ca 200 gram pr stk) 2 spsk … LÆS MERE

Gordon Bleu – Kylling med fyld af ost, krydderier og bacon

20. februar 2015 |

Gordon Bleu er en klassisk fransk ret, der oprindeligt består af kalvefilet med ost og skinke, men du kan lave Gordon Bleu med mange forskellige slags kød. Her er opskriften på Gordon Bleu med kylling

OPSKRIFT 5 stk kyllingebryst (ikke … LÆS MERE

Inspiration: Grill med racks – Stegt flæsk og Gordon Bleu

20. februar 2015 |

Der udvikles hele tiden nye spændende tilbehør til grillen, og her er et par gode eksempler på dette. Racks gør det nemt og praktisk, at lave stegt flæsk og Gordon Bleu i grillen.

BAC-ON

Dette rack er beregnet til at tilberede stegt … LÆS MERE

Grillsnack med butterdej og pizzasauce

19. februar 2015 |

Der er intet bedre, end at kunne byde gæsterne velkommen med lune hjemmelavede snacks fra grillen, og et glas kold champagne. Her er en nem opskrift på butterdej-snacks med pizzasauce

OPSKRIFT

2-4 butterdej-plader (fra frost) 1 dl pizzasauce 1 dl revet … LÆS MERE

Skal du lægge nye fliser i dit udekøkken?

13. februar 2015 |

Udekøkkener er populære som aldrig før, og de bygges både i træ, komposit og mures op i mursten og betonblokke. Hvis du går i byggetanker, og mangler et godt sted at starte, kan du besøge murershoppen.dk hvor du an finde … LÆS MERE

Kernetemperatur og stegetemperatur: Flæskesteg og skinkestege

9. februar 2015 |

I modsætning til oksesteg skal svinekød, som udgangspunkt, helst serveres gennemstegt eller tæt på, og aldrig serveres rødt. Når du laver flæskesteg, skal du holde øje med kernetemperaturen, så stegen ikke bliver tør.

De mest populære stege af svinekød Uanset … LÆS MERE

Kernetemperatur og stegetemperatur: Oksekød

9. februar 2015 |

Når du skal lave en lækker oksesteg, er det vigtigt at kernetemperaturen er korrekt når du tager stegen af grillen eller ud af ovnen. Her er en oversigt over stegetemperatur og kernetemperatur på oksekød og oksesteg.

De mest populære stegeLÆS MERE

Kylling Sataysticks – klassiske kyllingespyd

6. februar 2015 |

Sataysticks er en klassisk thailandsk snack som sagtens kan spises som et froskos eller aftensmåltid. De er også meget populære i picnickurven til udflugten.

OPSKRIFT (4 pers.) 500 g kylling inderfilet 2 spsk. soja sauce 2 fed hvidløg presset 1 … LÆS MERE

Grillet bananasplit med rom og krokant

6. februar 2015 |

Grillede bananer er en klassiker som er nem at lave, og som smager fantastisk. Her er opskriften på en grillet bananasplit med chokolade, rom og is. En dessert på grill, som vil henrykke ved middagsbordet.

OPSKIFT (4 pers) 4 bananer … LÆS MERE