Indlæg | Grilltips.dk - Part 39
Kernetemperatur og stegetemperatur: And, kylling og kalkun
26. februar 2015 | Grilltips.dkNår du griller fjerkræ, er der nogle specielle regler der gælder. I modsætning til oksekød, skal fjerkræ altid gennemsteges for at slå skadelige og farlige bakterier ihjel.Det bedste trick er at bruge et stegetermometer. Den rette kernetemperaturen på kylling og … LÆS MERE
Marineret Skinkemignon med Butternut Squash og salat
25. februar 2015 | Grilltips.dkSkinkemignon er et meget overset stykke svinekød, som er perfekt til marinering og til grillen. Det bliver saftigt og smager rigtig godt. Her er opskriften på marineret skinkemignon
OPSKRIFT (4 pers) 2-3 Skinkemignon (ca 200 gram pr stk) 2 spsk … LÆS MERE
Gordon Bleu – Kylling med fyld af ost, krydderier og bacon
20. februar 2015 | Grilltips.dkGordon Bleu er en klassisk fransk ret, der oprindeligt består af kalvefilet med ost og skinke, men du kan lave Gordon Bleu med mange forskellige slags kød. Her er opskriften på Gordon Bleu med kylling
OPSKRIFT 5 stk kyllingebryst (ikke … LÆS MERE
Inspiration: Grill med racks – Stegt flæsk og Gordon Bleu
20. februar 2015 | Grilltips.dkDer udvikles hele tiden nye spændende tilbehør til grillen, og her er et par gode eksempler på dette. Racks gør det nemt og praktisk, at lave stegt flæsk og Gordon Bleu i grillen.
BAC-ON
Dette rack er beregnet til at tilberede stegt … LÆS MERE
Grillsnack med butterdej og pizzasauce
19. februar 2015 | Grilltips.dkDer er intet bedre, end at kunne byde gæsterne velkommen med lune hjemmelavede snacks fra grillen, og et glas kold champagne. Her er en nem opskrift på butterdej-snacks med pizzasauce
OPSKRIFT
2-4 butterdej-plader (fra frost) 1 dl pizzasauce 1 dl revet … LÆS MERE
Skal du lægge nye fliser i dit udekøkken?
13. februar 2015 | Grilltips.dkUdekøkkener er populære som aldrig før, og de bygges både i træ, komposit og mures op i mursten og betonblokke. Hvis du går i byggetanker, og mangler et godt sted at starte, kan du besøge murershoppen.dk hvor du an finde … LÆS MERE
Kernetemperatur og stegetemperatur: Flæskesteg og skinkestege
9. februar 2015 | Grilltips.dkI modsætning til oksesteg skal svinekød, som udgangspunkt, helst serveres gennemstegt eller tæt på, og aldrig serveres rødt. Når du laver flæskesteg, skal du holde øje med kernetemperaturen, så stegen ikke bliver tør.
De mest populære stege af svinekød Uanset … LÆS MERE
Kernetemperatur og stegetemperatur: Oksekød
9. februar 2015 | Grilltips.dkNår du skal lave en lækker oksesteg, er det vigtigt at kernetemperaturen er korrekt når du tager stegen af grillen eller ud af ovnen. Her er en oversigt over stegetemperatur og kernetemperatur på oksekød og oksesteg.
De mest populære stege … LÆS MERE
Kylling Sataysticks – klassiske kyllingespyd
6. februar 2015 | Grilltips.dkSataysticks er en klassisk thailandsk snack som sagtens kan spises som et froskos eller aftensmåltid. De er også meget populære i picnickurven til udflugten.
OPSKRIFT (4 pers.) 500 g kylling inderfilet 2 spsk. soja sauce 2 fed hvidløg presset 1 … LÆS MERE
Grillet bananasplit med rom og krokant
6. februar 2015 | Grilltips.dkGrillede bananer er en klassiker som er nem at lave, og som smager fantastisk. Her er opskriften på en grillet bananasplit med chokolade, rom og is. En dessert på grill, som vil henrykke ved middagsbordet.
OPSKIFT (4 pers) 4 bananer … LÆS MERE