Køb din nye trampolin online, davidsenshop.dk | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Køb din nye trampolin online, davidsenshop.dk | Grilltips.dk

Køb din nye trampolin online – davidsenshop.dk
Grilltips.dk

Når solen skinner og ungerne vil i haven og lege, er en trampolin et fantastisk legeredskab. Vores børn bliver aldrig trætte af deres trampolin, men som ungerne bliver større, skal trampolinen også skiftes ud til en større model

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Trampoliner til ordentlige priser
Markedet for trampoliner er kæmpestort og priserne kan være svære at gennemskue, da de flyver op og ned, og det kan være svært at finde rundt i priser og kvaliteter, bare ikke hos Davidsenshop.dk – Her er priserne altid attraktive og kvaliteten er i top. Vores ”gamle” trampolin er nu seks år gammel, og den fungerer fortsat perfekt, den er bare ved at være for lille til vores børn. Derfor skifter vi nu til en ny model som vi fandt på Davidsenshop.dk

Se udvalget af runde trampoliner på davidsenshop.dk her >>

Rund eller firkantet?
Vores børn er blevet bedre og bedre til at lave tricks, flikflak og springserier, og derfor skifter vi nu fra en rund til en firkantet trampolin. De runde trampoliner fylder mindre og er bedre til at hoppe på, mens de firkantede, de også fylder lidt mere, er fantastiske til tricks og springserier, og så kan der også være flere børn på trampolinen ad gangen, men….

Se udvalget af firkantede trampoliner på davidsenshop.dk her >>

Husk nu sikkerheden!
Når du køber trampolin, er det vigtigt at sikkerheden er i orden. Trampolinen skal have sikkerhedsnet, og en måtte der dækker fjedrene, samt en stige hvis det ikke er en trampolin til nedgravning. Nettet sikre at børnene ikke falder ned og slår nakke og ryg i faldet, og stigen sikre at de kan komme sikker op og ned ad trampolinen.

Når børnene leger flere ad gangen, skal de have nogle regler de kan følge.

1. Kun hoppe én ad gangen, mens de andre sidder ved kanten og ser på
2. Ikke løbe over trampolinen mans andre hopper
3. Ingen går ind eller ud af trampolinen (åbner nettet) mens der hoppes
4. Ingen sko i trampolinen, så holder springdugen meget længere
5. Man må aldrig benytte trampolinen i frostvejr, da det ødelægger springdugen
6. Brug overtræk når trampolinen ikke benyttes, så skånes net, måtte og springdug for vind og vejr

Hvis man følger disse regler, er det en fornøjelse at lege i trampolinen, og det er både sikkert og sjovt. Desuden holder trampolinen mange, mange år, til glæde for alle.

Lynhurtig levering
Under 48 timer efter bestillingen på davidsenshop.dk stod der en fragtmand i vores indkørsel med 7 store pakker, vi havde fået vores nye trampolin. Juhuuuuu. Nu skal den samles, og så er der mange tusind timers leg klar til vores børn, der glæder sig helt vanvittigt til at hoppe i den nye trampolin.

Oversigt over alle trampoliner og ude-leg-udstyr på davidsenshop.dk her >>

Rund trampolin

Sikkerheden er vigtig, se bare alt sikkerhedsustyret på denne runde trampolin fra davidsenshop.dk

Tags