Naturplank.dk – Dansk design når det er bedst | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Naturplank.dk – Dansk design når det er bedst | Grilltips.dk

Naturplank.dk – Dansk design når det er bedst
Grilltips.dk

Naturplank.dk er en iværksætter virksomhed stiftet i 2015 af brødrene Peter og Martin Culmbach. Naturplank.dk fremstiller borde, bænke, hylder og reoler i træ, og virksomheden vokser dagligt, mens ordrerne vælter ind. En rigtig succeshistorie fra det danske land.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Det startede småt
Naturplank.dk startede i et skur på 25 kvm, og her blev det første plankebord udviklet og produceret. Hurtigt blev efterspørgslen for stor, og Peter måtte flytte produktionen til større og bedre lokaler i Ribe. I dag har virksomheden 3 ansatte og der produceres på livet løs alle dage.

I det store showroom på Ørstedsvej i Ribe kan man se et udvalg af de flotte spiseborde, sofaborde og alle de andre spændende produkter, og når man stå i dette showroom er man ikke i tvivl. Her er der virkelig tale om kvalitet, fra øverste hylde.

Prisen er meget konkurrencedygtig
I dag er plankeborde utroligt populære og man kan købe borde i mange forskellige kvaliteter, fra både danske og udenlandske producenter, men sjældent hænger prisen samme med kvaliteten. Hos Naturplank.dk sikre Peter og hans ansatte at kvaliteten er helt i top, og samtidig til meget konkurrencedygtige priser. Det er ikke mange steder at man finder et smukt og gennemført plankebord til under kr. 10.000, men hos Naturplank.dk starter priser langt under dette, hvilket uden tvivl er medvirkende til Naturplank.dk store succes. Kvalitet til en pris der er til at betale.

Det foregår med passion
Hver eneste planke der bruges i produktionen af Naturplank.dk produkterne er nøje udvalgte, og som Peter siger ”Hvis der er en planke der ikke lever op til vores høje krav, ryger den retur til savværket, så nemt er det”. Der må ikke herske tvivl om kvaliteten, og dette er meget kendetegnende for en passioneret iværksætter med forstand på sit felt.

Besøg Naturplank.dk og lad dig forføre af de fantastisk smukke produkter, og bliv samtidig overrasket over prisen, der uden tvivl vil appellere til de fleste, uanset om du er på jagt efter et nyt plankebord, et sofabord eller en hylde til dine bøger.

plankebord

Plankebordet med to planker i egetræ – men kombinationsmulighederne er uendelige