Havemaskiner på batteri – Husqvarnas batteriserie | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Havemaskiner på batteri – Husqvarnas batteriserie | Grilltips.dk

Havemaskiner på batteri – Husqvarnas batteriserie
Grilltips.dk

Vi elsker at ordne have, men ved også at det kræver det rigtige grej at løse opgaven. Vi har valgt batteridrevne havemaskiner fra Husqvarna, og det har vi ikke fortrudt. Det er simpelthen fantastiske.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Batteriserien fra Husqvarna
For ganske få år siden skulle dine havemaskiner drives af benzin, eller også måtte du slås med en forlængerledning, der fra tid til anden blev klippet over af hækkeklipperen eller plæneklipperen. Dette er helt overstået nu, hvor du kan købe Husqvarnas batteriserie til haven.

Vi klipper, trimmer og beskærer, helt stille
Der er flere åbenlyse fordele ved batteridrevne havemaskiner, og det ene er naturligvis støjniveauet, der er ultra lavt med de batteridrevne maskiner, hvilket både naboer og hunden er glade for. Dernæst kommer forureningen, der er minimal, når batteriet kun skal lade i en lille time for at være fuldt opladt, og derefter kan holde i rigtig lang tid, før det skal oplades igen. Det er med andre ord en win/win hele vejen rundt. Se alle de lækre batteriprodukter fra Husqvarna her >>

Hvad så med prisen
Husqvarnas batteriserie er ikke meget dyrere end konkurrenternes, men til gengæld får du et af markedets bedst prøvede, og mest holdbare produkter. Vi har tidligere, med jævne mellemrum måtte udskifte billigt indkøbte maskiner, men efter at have købt Husqvarna, har vi ikke udskiftet noget som helst, ikke engang en kæde til kædesaven, endnu. Husqvarna laver maskiner i absolut topkvalitet, det holder hvad de lover, og dét kan mærkes.

Du kan hjælpe med holdbarheden
Hvert forår, og hvert efterår, får vores maskiner den store tur, hvilket indebære, overfladisk rensning, smøring og aftørring. Efter brug, rengør vi altid maskinerne, så der ikke sidder blade og kviste i maskineriet, og dermed forlænger vi levetiden med mange år. Så hvis man passer godt på sit grej, har man maskiner til mange år.