Designermøbler og boligindretning i topklasse | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Designermøbler og boligindretning i topklasse | Grilltips.dk

Designermøbler og boligindretning i topklasse
Grilltips.dk

Designermøbler, borde, lamper, indretning, køkkentilbehør, senge og tekstiler samlet under ét tag og i en webshop. Dette er nogle af nøgleordene for virksomheden Jacobsen Møbler som ikke er til at komme udenom når der tales design og boligindretning

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med dette produkt. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for!

Møbelhus og webshop
Jacobsen Møbler består af et stort bolighus i Aabenraa samt en webshop. Begge steder er der spækket med lækre designmøbler og indretningsartikler fra danske og udenlandske designere i verdensklasse.

Stor erfaring sikrer den høje kvalitet
Malene og Stig der driver Jacobsen Møbler Aabenraa, har 3 generationers erfaring fra møbelbranchen og besidder samtidig en stor passion for design og indretning. Denne kombination sikrer at Jacobsen Møbler altid er med fremme på de nye trends og ved hvad der rører sig på designermarkedet. Service og rådgivning er altid i højsædet, hvilket sikre en utrolig tryg kundeoplevelse. Der er ingen spørgsmål der er for store eller for små, og det er vigtigt for parret at kunden sættes i centrum og føler sig tryg gennem hele købsfasen.

En erfaren stab omkring sig
Malene og Stig er dog ikke alene om at tegne Jacobsen Møbler, de har nemlig omgivet sig med en fantastisk stab af medarbejdere, der på hver deres måde og med hver deres kompetencer sikre at virksomheden fungerer optimalt. Lige fra rådgivere til chauffører kan du være sikker på at få den service og rådgivning som man kan forvente at et moderne bolighus.

De store mærker og de lækre designs
Hos Jacobsen Møbler kan du opleve de helt store danske designere som Arne Jacobsen, Mogens Hansen, FBD Møbler, Verpan, HAY, MUUTO og mange flere. Der er ligeledes fyldt med lækre brands til boligindretning som House Doctor, Kay Bojesen, Muubs, Ferm Living, By Lassen, Kähler, LE KLINT, Skagerak, og sengeafdelingen byder på de helt rigtige mærker som Dunlopillo, DUX, Wonderland, Auping og Tempur. I alt fører Jacobsen Møbler over 175 kvalitetsbrands fordelt på alle områder af boligindretning.

Den personlige rådgivning gør en forskel
Hos Jacobsen Møbler kan du altid være sikker på at få en rigtige god personlig rådgivning, uanset om du besøger den fysiske butik i Aabenraa eller om du besøger webshoppen. Du er nemlig altid velkommen til at ringe til butikken og få den rådgivning du har brug for, og du kan ringe ALLE ugens dage. Du finder Jacobsen Møbler på følgende måder:

Webshoppen >>

Jacobsen Møbler Aabenraa
Løgumklostervej 145
6200 Aabenraa
Telefon: 69 15 62 00 (Kundeservice alle hverdage kl. 10:00 – 16:00. Åbningstider: Mandag – fredag kl. 10:00 – 17:30. Lørdag 10:00 – 16:00. Søndag 11:00- 16:00)