Treager Barbecuesauce og Rub – Fremragende | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Treager Barbecuesauce og Rub – Fremragende | Grilltips.dk

Treager Barbecuesauce og Rub – En verden af velsmag
Grilltips.dk

Jeg har i mange år blandet mine egne rubs, og kogt min egen barbecuesauce, da jeg ved hvad jeg kan lide, men det bliver også lidt kedeligt i længden. Jeg har prøvet massevis af færdigblandede rubs og saucer, uden den store begejstring, indtil jeg prøvede rubs fra Treager….

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

På jagt efter nye blandinger
I de sidste par måneder har jeg været på jagt efter nye spændende krydderiblandinger, og da jeg samarbejder med backyardliving.dk forslog de, at sende mig nogle prøver på rub og barbecuesaucer fra Traeger. Jeg var, som sædvanlig, forbeholdende, men må indrømme at jeg ikke er det længere.

Hold da op en smagsoplevelse
Jeg fik rub og barbecuesauce tilsendt og kastede mig strakt over dem. Jeg startede med at lave en åben kylling krydret med ”Chicken Rub” der blandt andet indeholder citrus og black pepper. Dertil lavede jeg en barbecuesauce med ”Sugar Lips Glaze”, som jeg slet ikke tror var tiltænkt til sauceproduktion, men resultatet blev helt outstanding.

Se udvalget af Traeger rubs og barbecuesaucer her >>

Barbecuesauce fra Traeger

Her er et udvalg af de rubs og saucer som jeg nu benytter fittigt, med stor begejstring

Krydderiblandingen blev ”rubbet” på over- og underside af kyllingen, mens barbecuesaucen blev blandet med piskefløde og hønsefond, i forholdet 1 dl. Barbecuesauce, 2½ dl. piskefløde og 2 spsk. koncentreret Touch Of Taste hønsefond. Begge dele kom til at smage helt forrygende, og nu har jeg taget hul på de næste dåser med rub, og flasker med barbecuesauce.

Rene råvarer og masser af dem
Noget at dét der virkeligt er lækkert ved Traegers produkter, er at de er lavet af 100% rene råvarer, uden tilsætning, smagsforstærker og andre tilsætningsstoffer, og så indeholder hver dåse og flaske rigeligt til flere måltider. Specielt krydderidåserne, der indeholder 255 gram, giver krydderier nok til 8-10 retter eller flere, hvilket gør det meget mere drøjt end andre blandingsprodukter jeg har prøvet.

Dåserne holder tæt, så blandingerne holder sig længe efter åbning, hvilket gør dem helt ideelle til en lang grillsæson. Saucerne skal bruges indenfor en måned efter åbning, men når man både kan bruge dem til at pensle på kød, og til at lave marinader og saucer, er det intet problem at bruge de store flasker barbecuesauce indenfor holdbarheden.

Jeg kan på alle måder anbefale at du investerer i et par dåser og et par flasker, så du har noget at arbejde med, dét vil du ikke fortryde.

Rub og Barbecuesauce

Åben kylling med Chicken Rub i grillen