Hækken skal klippes og beskæres | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Hækken skal klippes og beskæres | Grilltips.dk

Hækken skal klippes og beskæres
Grilltips.dk

Vi har en temmelig lang bøgehæk og en ligusterhæk, og en gang om året skal begge beskæres. De har både tynde og tykke grene, men de er alligevel nem at klippe med vores nye hækkeklipper fra Husqvarna

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Batteridrevet, let, stærk og støjsvag
Vi har tidligere klippet hæk med en hæksaks, hvilket har givet sommerens motion, men det er nu nemmere at klippe en lang og høj hæk med et hækkeklippersværd. I foråret anskaffede vi os en Husqvarna hækkeklipper fra batteriserien hos Husqvarna, og dermed kunne vi spare at købe et ekstra batteri, da vores kantklipper allerede havde et tilsvarende batteri. Hækkeklipperen, der er dejlig let, kan klippe både tynde og tykke grene, og så er den dejlig støjsvag, så vi ikke forstyrre naboerne på en højhellig søndag formiddag når hækken skal klippes.

Hurtig opladning og lang arbejdstid
Vi er vildt begejstrede for den forholdsvis korte lade-tid, på under en time, og derefter en arbejdstid på 30-40 minutter, før batteriet skal oplades igen. Vi kan nå at klippe over 40 meter hæk på +en opladning, det er altså ret imponerende. Se hele udvalget af havemaskiner hos Husqvarna >>

Vedligeholdelse
Hækkeklipperen er nem at vedligeholde, da Husqvarna har lavet den både brugervenlig og vejrbestandig, så den blot skal tørres over med en klud, og selve sværdet smøres med lidt kædesavsolie eller anden mekanik olie. Herefter sættes beskyttelseskappen over sværdet, og maskinen er klar til næste stykke havearbejde senere på året.