Indlæg | Grilltips.dk - Part 23
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 23

Timberin.com – Ude-spa og sauna til private

8. januar 2018 |

Virksomheden TimberIn har siden 2009 produceret kvalitetsprodukter til private, og har på kort tid fået stor succes i det meste af Europa. TimberIn specialiserer sig i ude-spabade og ude-saunaer, håndbygget i de bedste materialer, og i et utal af variationer.

LÆS MERE

Butterdejsdrøm med jordbær og chokolade eller æble

8. januar 2018 |

Dette er en super hurtig og nem dessert, der kan laves på forhånd og tilberedes i grillen på 15-20 minutter. Her laver jeg to varianter med jordbær/hvid chokolade og æble med kardemomme, men du kan lave et utal af varianter.

LÆS MERE

Fanø-Sund til familieferie, weekendophold og golf

8. januar 2018 |

Vi kan alle trænge til at komme lidt væk fra hverdagen, og slappe af. Ved Middelfart, nærmere bestemt Fanø-Sund kan du gøre lige præcist dette. Du kan også holde en familiefest eller en konference i hyggelige rammer.

Sponsoreret indlæg – … LÆS MERE

Krondyrbøffer med bacon-svampe og kartofler

5. januar 2018 |

Hakkekød af krondyr er en delikatesse som du ikke må snyde dig selv for. Kødet har en fantastisk smag, og når det har været en tur på grillen, er det altså verdensklasse. Køb det hos din lokale slagter.

OPSKRIFT (4 … LÆS MERE

Dansk Coleslaw med nødder og tranebær

5. januar 2018 |

Coleslaw er en amerikansk opfindelse, og den passer fremragende til kød fra grillen. Faktisk kan man spise coleslaw til stort set alle slags kød, og man kan ændre på ingredienslisten, lige så tosset man vil. Her er opskriften på min … LÆS MERE

Nem grill-kebab med yoghurt dressing

4. januar 2018 |

Her er en opskrift på hjemmelavet kebab. Du kan bruge nakkekam (gris) eller ribeye (oksekød) til opskriften, det vigtigste er at du skærer kødet i meget tynde stykker/skiver. Her her jeg lavet kebab med nakkekam, der marinerer i 24 timer … LÆS MERE

Spicy kylling med druer, avocado og peanuts

2. januar 2018 |

Kylling egner sig fremragende til marinering, og i denne marinade er der “fart på” som Chili Klaus ville sige. Den består af frisk chili, ingefær og hvidløg, og den bruges både som marinade og dressing.

OPSKRIFT (4 pers.) 4 stk. … LÆS MERE

Grillet and med radicchio, granatæble og valnødder

2. januar 2018 |

Denne salat er god, hvis du har en rest and til overs eller bare trænger til en let og lækker salat med and. I denne opskrift bruger jeg to andebryster, men du kan lige så godt bruge resten fra en … LÆS MERE

Farsbrød med bacon og rodfrugter

29. december 2017 |

Farsbrød er en dansk klassiker der lige så godt kan tilberedes i grillen som i en traditionel ovn. Farsbrød kan krydres på et utal af måder, og du kan benytte både svinekød, hakket kalv og flæsk eller en blanding af … LÆS MERE

Foxdenton – Gin og udvikling af gin siden 1367

20. december 2017 |

Den engelske herregård Foxdenton Estate står bag en af Englands ældste familieejede ginproduktioner, og i dag danner deres High Strengh Gin base for nye spændende varianter med områdets frugter og bær.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern … LÆS MERE