Steakknive – Den klassisk, den store og ekstravagante | Grilltips.dk
En steakkniv er et praktisk redskab når bøfferne skal skæres ud. Der findes et bredt udvalg af knive, men de har i bund og grund den samme funktion, nemlig at lave et fint og rent snit igennem kødet, så det ikke taber for meget saft – sponsoreret indlæg
Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.
Steakknive – en udbredt misforståelse
Jeg hører ofte kommentaren ”hvis bøffen bare er i ordentlig kvalitet, bør man ikke have behov for en steakkniv”, men dette udsagn er ikke korrekt. Man skal ikke bruge en steakkniv fordi bøffen er sej, men fordi en skarp kniv med savtakket blad, nemmere skærer igennem kødet uden at du behøver at presse. Dermed bliver snittet renere, og kødsaften trykkes ikke ud af kødet. Dérfor er en steakkniv en rigtig god idé.
Se udvalget af steakknive hos bentbrandt.dk her >>
Alle størrelser og udformninger
Det er ikke så vigtigt, hvordan en steakkniv er designet, det vigtigste er at den er skarp, og ligger godt i hånden. Hos vores gode venner fra bentbrandt.dk har de et kæmpe udvalg af steakknive, og dermed kan man købe de knive der passer bedst til ens temperament og stil. Vi benytter faktisk flere forskellige knive, da vi synes at det er fedt, at kunne dække op med forskellige typer steakknive, alt efter menuen og kødet. Nedenfor kan du se hvilke knive vi benytter og anbefaler…
Den klassiske
Den store
Den ekstravagente
Se mere om knivene her:
Den klassisk Amefa steakkniv >>
Den store Amefa steakkniv >>
Den ekstravagante mini kødøkse steakkniv >>