Hotdogmørbrad – Grillmad til børnene | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Hotdogmørbrad – Grillmad til børnene | Grilltips.dk

Hotdogmørbrad – Så er der også noget til børnene
Grilltips.dk

Det er ikke altid nemt at finde på grillretter til de yngste, men denne ret gik rent hjem hos os sidste sommer, og nu laver vi den jævnligt.

OPSKRIFT PÅ HOTDOGMØRBRAD (2-3 pers.)

  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 2 røde pølser
  • 1 spsk. Heinz Ketchup
  • 1 spsk. Heinz Sennep (ikke stærk)
  • madolie, salt og peber

TILBEREDNING
Skær et dybt snit i mørbraden, lige som et hotdogbrød.

Smør indersiden af snittet med ketchup og sennep og krydr med lidt salt og peber.

Skær enden af begge pølser og læg dem i mørbraden med de afskårne ender mod hinanden.

Klem mørbraden sammen om pølsen og snør mørbraden med madsnor.

Pensl mørbraden med ketchup og sennep rørt sammen med en smule madolie (oliven eller solsikke)

Grill mørbraden over direkte, middel varme i ca. 25 minutter til den er gennemstegt.

Lad mørbraden hvile i 10 minutter, og skær den herefter i passende skiver.

TIP
Hvis du vil gå ”all the way”, kan du lave en portion bløde løg og lægge disse i mørbraden sammen med pølsen. Til de voksne kunne du vælge pølser med chili, ramsløg eller ost. Det ser måske sjovt ud, når du serverer retten, men det smager helt fantastisk, og så er det også et sjovt samtaleemne ved bordet.

For at gøre serveringen perfekt, kunne du servere hotdogmørbraden sammen med en stor portion baconkartofler. Det kan både børn og voksne lide.